Opbergkist buiten

Opbergkist buiten

Opbergkist buitenEen opbergkist buiten in de tuin is ideaal voor verschillende doeleinden. Je kunt er van alles in opbergen en de tuin netjes en gezellig houden. De perfecte plaats voor je brandhout, zakken potgrond en mest en voor de tuinkussens (waar de opbergkisten eigenlijk voor bedoeld zijn).

Een opbergkist buiten is een stevige, kunststof en regendichte kist waar je je spulletjes perfect droog in kunt houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en hebben soms een reliëf zodat ze eruitzien alsof ze van bamboe of hout gemaakt zijn zodat ze een echte aanwinst voor je tuin zijn.

Opbergkist buiten

Eén of twee van die opbergboxen in de tuin staat netjes verzorgd en vaak kun je ze ook als extra zitplek gebruiken. Zo ben je én van je rommel af én blijven je spulletjes ook lang mooi. Loungekussens gaan echt veel langer mee als je ze droog en donker opbergt en haardhout moet natuurlijk ook droog zijn wil je het kunnen branden.

Een opbergkist buiten is verkrijgbaar vanaf ongeveer 70 euro tot 300 euro zodat er voor elk budget wel een opbergkist te krijgen is. Ruim je tuin netjes op en zorg voor je loungekussens met een mooie stevige opbergkist buiten.